Thanks Thanks:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Website loss of information issues

  1. #1
    SJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Kansas City, USA
    Posts
    14,061
    Post Thanks / Like

    Website loss of information issues

    Folks, we have had a few weird things going on with the website lately, one member lost some posts, etc. We have backups - so no need to panic and are looking into it. Let me know if you have had any weird experiences.

    Thanks

    sj
    "Often Mistaken, but Never in Doubt"
    ------------------------------------------

  2. #2

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Meanwhile,...
    Posts
    4,751
    Post Thanks / Like
    SJ, remember you have to pack, move, and the unpack all of us
    Remember, These are the Good old Days!

  3. #3
    wireweinie's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Palmer, AK
    Posts
    2,012
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by SJ View Post
    Let me know if you have had any weird experiences.

    Thanks

    sj
    Sure you want to ask us that?

    Web
    Life's tough . . . wear a cup.

  4. #4
    SJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Kansas City, USA
    Posts
    14,061
    Post Thanks / Like
    HA! OK I take that back!

    Sent from my Pixel using SuperCub.Org mobile app
    "Often Mistaken, but Never in Doubt"
    ------------------------------------------

  5. #5

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pelham NH
    Posts
    97
    Post Thanks / Like
    It is pretty bad when the whole forum thinks the same response.
    Chip

  6. #6
    sjohnson's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Boise, ID
    Posts
    583
    Post Thanks / Like
    Name:  iu-2.jpeg
Views: 289
Size:  8.7 KB
    Democracy dies in conformity

  7. #7

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Steve: Tried to email a member tonight. Kept getting message "Failed to send email." I had clicked on "email me" in member directory, then did a short complimentary note, then clicked submit. Got "Failed to send email." Tried it three times??? Ideas?

  8. #8
    aktango58's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    18AA
    Posts
    8,843
    Post Thanks / Like
    SJ,

    Still not getting the Credit Card information from you and Laura, nor from Uncle Eaton

    But was not sure if it was the website or my mind missing a few...

    What was the question?
    I don't know where you've been me lad, but I see you won first Prize!

  9. #9
    SJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Kansas City, USA
    Posts
    14,061
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Pete Schoeninger View Post
    Steve: Tried to email a member tonight. Kept getting message "Failed to send email." I had clicked on "email me" in member directory, then did a short complimentary note, then clicked submit. Got "Failed to send email." Tried it three times??? Ideas?
    This actually has not worked for some time, it's best to use the PM system for this kind of communication. I thought I had turned off "email". I will check.

    thanks

    sj
    "Often Mistaken, but Never in Doubt"
    ------------------------------------------

Similar Threads

  1. loss of power - O-200
    By christaviamk1 in forum Member to Member
    Replies: 41
    Last Post: 02-10-2017, 09:48 AM
  2. Website Performance Issues
    By SJ in forum Website Q & A
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2007, 09:09 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •